A Kék Erdő Alapítvány pályázatot hirdet

magyar webLehetőséget szeretnénk adni a debreceni közösség tagjainak, a családoknak, hogy egy kicsit közelebb kerülhessenek egymáshoz. Szeretnénk, ha erősíthetnénk a debreceni családok és cégek szerepét és közösségformáló erejét. Alapítványunk ezért egy Karácsonyi Ajándékgyűjtést szervez. Majd egy karácsonyi ünnepség keretében megajándékozza a pályázaton részt vett családokat.

Kik pályázhatnak?

  1. Olyan családok, akik SNI-s gyermeket nevelnek Debrecenben vagy környékén.
  2. Olyan közösségek, lakóotthonok, nevelőszülők, akik SNI-s gyermeket fogadnak Debrecenben és környékén.

Mindenkit szeretnénk egy ajándékosztó Karácsonyi Ünnepségre meghívni Debrecenbe, ahol a pályázat résztvevői között kihirdetjük a nyerteseket. Szeretnénk mindenkinek adni, a cél az, hogy minden pályázó nyerjen. Reméljük, hogy gyűlik elég ajándék. Mi értjük, hogy egy olyan családban, ahol terápiákra, kezelésekre, utazásra megy el a sok pénz és idő, nem biztos, hogy jut igazi karácsonyi ajándék a többi gyermeknek vagy a szülőknek. Valahonnan mindig el kell venni. Ezért mi most szeretnénk kicsit pótolni, még akkor is, ha ez csak jelképes.

Meddig nyitott ez a lehetőség?

2017. október 02 – november 15. között lehet pályázni.

2017. október 02. hétfő az ajándékgyűjtés első napja, és gyűjteni 2017. december 01.-ig tudunk. A rendezvény, amelyen a kiosztás megvalósul 2017 Mikulás napja és Szenteste között lesz, pontos dátumot a helyszínnel való egyeztetés után tudunk meghirdetni.

Ezek figyelembevételével a családok igényeit, a pályázatokat 2017. október 02 és 2017. november 15. között tudjuk befogadni.

Mire lehet pályázni?

Több kategóriában hirdettük meg a gyűjtést. Így az ajándékcsomagokba várhatóan kerül:

  1. ruha (baba, gyermek és felnőtt)
  2. tartós élelmiszer és konyhai felszerelés, kiegészítők
  3. könyvek és tankönyvek
  4. játékok minden korosztálynak

A pályázati adatlapon meg lehet jelölni, hogy mire van a leginkább szükség, és mi ezt igyekszünk kiemelten figyelembe venni.

Hogyan lehet jelentkezni?

Egy kérdéssort kell megválaszolni. Az pályázók által megadott elérhetőségeket kizárólag a kiosztással és a karácsonyi ünnepséggel kapcsolatos kommunikációra használja fel az Alapítvány, azt tovább harmadik félnek nem adja, minden adatot diszkréten kezel. Az adatlap oldal jelszóval védett, a jelszót a Password rovatba kell beírni: SNI

button_a-kerdoiv

Klikk a Kérdőív gombra!

A Kék Erdő Alapítvány elérhetősége:

www.facebook.com/szenzoroskert

(itt üzeneteket is fogadunk)

www.kekerdoalapitvany.wordpress.com

(itt további információt találhatnak az érdeklődők az Alapítványról)

Email címünk:

kekerdoalapitvany@gmail.com