Kuratórium és munkatársak

KURATÓRIUM

KURATÓRIUM ELNÖKE

Hornyák Mariann Inklúzióért, Diverzitásért és Esélyegyenlőségért Felelős Vezető

KURATÓRIUMI TAGOK

Nagy Éva Katalin (munka- és szervezet pszichológus, coach) Mentális Egészségért Felelős Vezető

Sándor-Molnár Helga (vállakozás fejlesztő és marketing mentor) Fejlesztésekért Felelős Vezető

Dr. Dudás Annamária

Bálint Márta

MUNKATÁRSAK

Hornyák Mariann az Alapítvány alapítója is egyben, illetve önkéntes munkatársként projekt vezetéssel és tervezéssel foglalkozik. Alapvetően Mariann fogja össze a munkát, ő álmodta meg és hozta létre az Alapítványt. Az ő innovatív és desztruptív gondolkodás módja nélkül nem tudna olyan jól működni az alapítvány, mint ahogyan szeretnénk.

Az Alapítványt több önkéntes is segíti a mindennapjainkban, projektjeinkben, a programok ideje alatt, szakmailag és érzelmileg is. Aki ezt olvasva magára ismer, innen is mondunk egy köszönetet érte.

Állandó önkéntes munkatársként a kurátorok és Mariannon kívül, 2017 júliusa óta Endrét köszönthetjük a csapatban. Endre kreatív vezető és designer pozícióban az Alapítvány tanfolyamainak, videóinak és képanyagainak ügyes-bajos dolgaiért felelős sok egyéb kreatív munka mellett.

Marika állandó admin és könyvelési szakértőnk, Helga mindent megszervez és megbeszél, amire szükségünk van és a telefont is általában ő veszi fel. Munkatársunk még Panni, aki a kezdetek óta segíti a munkánkat szívvel lélekkel, Laci, aki mindenféle asztalos munkával támogatja a projektjeinket. 2023-ban csatlakozott a csapatunkhoz Kitti, aki pénzügyi asszisztensként segíti a munkánkat és Zsuzsi, aki a webes admin feladatokban varázsol nekünk.

Kapcsolat

Szakmai Vezető: Hornyák Mariann

https://www.facebook.com/kekerdo

www.kekerdo.hu

http://www.sensorylife.hu

hello@kekerdo.hu

Székhely: 4079 Debrecen, Vércse utca 12.

Telefonszám: 06705512165 (Helga lesz a vonal túlsó felén)

Adószám: 18907294-1-09

Bankszámlaszám: CIB 10702064-70420546-57700005