Pedagógus vagy? Nagy örömmel tudatjuk, hogy 2023. december 6-ától kezdőden, minden pedagógusnak ingyenesen tudjuk biztosítani a Kék Erdő Alapítvány programjait.

Tudjuk, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a pedagógusok hazánkban, ezért felajánljuk, hogy minden meghirdetett programunkon díjmentesen vehetnek részt, valamint az online elérhető anyagaink megvásárlásánál is használható a pedagógusoknak szóló kuponkódunk. Ezzel szeretnénk kifejezni elismerésünket és támogatásunkat biztosítani, hogy közösen dolgozzunk egy elfogadóbb társadalom formálásán.

Hogyan működik?

Tedd kosárba azt a programot, kurzust, amin szeretnél részt venni, a kuponkódhoz ezt írd be: PEDAGÓGUSVAGYOK, megjegyzésbe pedig írd be, hogy hol dolgozol. Mindegy, hogy bölcsiben, oviban, suliban vagy egyetemen oktatsz. Lehetsz gyógypedagógus, gyógypedagógus asszisztens, fejlesztőpedagógus is. Nem teszünk különbséget.

A kupon 100%-os kedvezményt biztosít neked, így ha valamilyen technikai hibába ütköznél a (nem)fizetés során, kérlek írj nekünk a workshop@kekerdo.hu email címre és segítünk.

Bátran oszd meg a lehetőséget a pedagógus kollégáid között vagy ha szülőként olvasod a felhívásunkat, akkor a gyermeked pedagógusaival. Köszönjük és örülünk, ha segíthetünk!

A Kék Erdő csapata