Karácsonyi Ajándékgyűjtés szórólap

És valóban íme a részletek: 

Családok jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy kis segítséget a karácsonyi ajándékozásban. Már egy könyv a társnak vagy egy pohárkészlet a konyhába is nagy ajándék, de a gyerekek úgyis a játéknak örülnek! Egy ölelhető plüss, egy kedves mesekönyv. Bármi belepottyanhat a Jézuska ajándékdobozkájába. A családoknak kiírt pályázat IDE KATTINTVA érhető el!

Adakozók, adományozók figyelmébe!

Még szép, használható, de neked már nincs rá szükséged? Esetleg vennél néhány apróságot, amit a karácsonyfa alá tehetne egy rászoruló család? Várjuk az ajándékokat, nagyon kérünk, hogy csak olyat adj, aminek Te is örülnél. Az adományokat a város több pontján is át tudjátok adni, mi folyamatosan gyűjtünk októberben és novemberben. További részlet: Te mit tennél a karácsonyfa alá?

Átvevőhelyek listája Debrecenben:

Szent Anna utca 29. – TEJBOLT – Hajni és munkatársa vár Benneteket szeretettel

Péterfia utca 29. – Egymalom Antikvárium, Facebook oldalukon is fogadnak üzeneteket, és a 0652423884 -es telefonszámon is várja a felmerülő kérdéseket Barna Ádám.

Károli Gáspár 428. – Liget Lakópark, a portán kell érdeklődni.

Csapó utca környéke – Vass Borbála Facebookon elérhető és ad pontos címet.

Köszönjük nekik, csodás, hogy ennyien segítik a gyűjtést, igyekszünk az átvevő helyek listáját bővíteni!

Ha a munkahelyeddel szeretnél karitatívan részt vállalni, nagy szeretettel fogadjuk a kezdeményezést! Gyűjtsetek együtt a munkatársaiddal, mi pedig összeszedjük és raktározzuk az adományt. Írj a kekerdoalapitvany@gmail.com címre, vagy keress fel Facebook oldalunkon: www.facebook.com/szenzoroskert

Szponzorok, támogatók!

Kedves felajánlók, nagyon szépen köszönjük a részvételt ebben a nemes programban. Amire szükségünk van:

Helyszín, textiltáskák (feliratozható) az ajándékcsomagoknak, szendvicsek, ceremóniamester, zene, kiállítók, szórólap, brossúrák, tájékoztatók. Bárkit szeretettel várunk, ha részt szeretne venni.

Egy kétórás karácsonyi műsor keretében szeretnénk kiosztani az ajándékokat, amelyet Mikulás és Szenteste között fogunk megszervezni.

Örömmel fogadunk minden megkeresést és segítséget!

Hornyák Mariann

Kék Erdő Alapítvány

kekerdoalapitvany@gmail.com