Patrónust keresünk.

Szeretnél részese lenni egy olyan projektnek, ahol a segítséged értékes és nélkülözhetetlen?

Ellie a 2018-as tanév elején lépett be önkéntesként a Kék Erdő csapatba, így ismerkedett meg a gyerekekkel. Mivel nem beszél magyarul, a nagyfiúk célja egyre inkább az volt, hogy megtanítsák őt magyarul, míg Ellie fotózást és animációt tanított nekik angolul. Az angol lány rendszeresen járt hozzánk, élvezte a közös munka minden pillanatát. Részt vehetett a fiúk tanulmányaiban, fejlődésében, és erős barátságot is kötött velük. Elliet ez a néhány gyerek jobban köti már Magyarországhoz, mint bármi, amit az évek alatt megtapasztalt itt. DSC_9610Néhány hónap múltán Ellie segített nekünk a videóink elkészítésében is. Ellie személyesen tapasztalhatta meg azt a csodát, amit a gyerekek képesek adni nekünk, ha eléggé nyitottak vagyunk feléjük. Ekkorra már Áron is mindenben együttműködött vele, és kamera elé állt. Miért olyan kivételes ez?

Ismerd meg Áron történetét:

Áron 2018 szeptemberében csatlakozott a tanulócsoportunkhoz Az első 8 hétben nehezen oldódott, nem volt képes a gyerekekkel játszani. Eleinte a felnőttekkel sem tudott beszélgetni. A sapkáját se vette le, vagy maszkot hordott.

A kisfiú ma kiváló humorral és szeretetéhesen kapcsolódik a környezetéhez, vágyik az ölelésre.

Azzal együtt, hogy ő ADHD-s (hiperaktív figyelemzavaros) gyermek, tehetséges, év végén például matematikából 100%-ra vizsgázott.

Mára Áron kinyílt és bizalmi kapcsolatot épített ki a mentoraival. Barátságokat kötött a társaival. A változás, az elválás újra összetörné őt.

A családja azonban nem tud több terhet vállalni. Jelenleg részleges ösztöndíjat biztosít az alapítvány. Ebben keresünk támogató partnert, hogy Áron velünk maradhasson a 2019/20-as tanévre.

Nézd meg Ellie videóját a tanulókörről, megmutatja, miért más itt nálunk. Mert mi olyan kékerdősek vagyunk.

Itt tudod megnézni a videót!

Hogyan tudsz segíteni Áronnak és a többi diákunknak, hogy a tankör fennmaradhasson?

  • Légy patrónus, és vállalj részt Áron ösztöndíj alapjában – ITT tudsz kapcsolódni velünk vagy írj nekünk: kekerdoalapitvany@gmail.com
  • Vásárold meg a webunis online anyagainkat — > ITT éred el
  • Rendeld meg a szelektív táplálkozás kapcsán íródott könyvünket — > ITT a link az amazonon
  • Küldj támogatást egy összegben —- > ebben ITT találsz segítséget
  • Támogass bennünket havonta egy kávé és egy szendvics árával

A bankszámlaszámunk:

10702064-70420546-51100005

Számlavezető bankunk: CIB Bank

Név: Kék Erdő Alapítvány

Ha 50 ember küld havonta 1000 forintot, abból mi ki tudjuk egészíteni egy gyermek fejlesztését, és még eszközöket is tudunk neki vásárolni, amelyek a terápián kellenek.

Szeretnél ennek Te is részese lenni? Válj patrónussá! Várunk szeretettel!

Ha kapcsolatba szeretnél velünk lépni, írj bátran: kekerdoalapitvany@gmail.com