Volt egyszer egy építőtábor! És milyen jó is volt…

A Kék Erdő Alapítvány június 27-én tartotta a #covidafter programját, ahol a sok sok önkéntesnek köszönhetően elő tudtuk készíteni a Szenzoroskertet a nyári táborozó gyerekeknek. Figyelem ez a bejegyzés önzetlen felajánlásokat tartalmaz!

Mi mindent csináltunk azon a forró, nyári napon? Először is előkészítettük az alapanyagokat a bogrács gulyáshoz és a salátához. Azután pedig végig vettük az aznapi feladatokat. A gumiabroncsokat amik addig halmokban hevertek, leástuk a helyére (persze a gyerekek azonnal tesztelték is, hogy stabilak lettek-e). A többiből pedig ülőkék készültek. Nem maradt ki a gazolás, a bontott téglák is kaptak új helyet, rendezkedtünk, pakoltunk és ekkor kerültek a nyitott tanterem alapjai is a helyükre.

De nem csak azért sikerült jól ez a nap, mert sokat dolgoztunk, a gyerekek sokat játszottak és mindenki kellemesen (nagyon) elfáradt a nap végére, hanem mert az önkéntes munka mellett nagyon sok felajánlást is kaptunk a kis házi versenyünkre.

Először is szeretnénk megköszönni Dr. Farkas Anikónak, hogy eljuttatta nekünk a szakértői anyagát, amiből sok új hasznos tudást sajátíthattunk el a parlagfűről. Ajánljuk mindenkinek ezt a tudás anyagot. Anikó eseményeiről  ide kattintva tájékozódhattok. Számos felajánlást kaptunk még tárgyakat, játékokat és élmény vouchert is! Van egy közösség, a Mompreneurs támogató közössége, ahol vállalkozó anyák támogatják egymást. Ebben a csoportban kaptunk lehetőséget arra, hogy közzétegyük az építő tábor felhívásunkat és felajánlásokat fogadjunk. Köszönjük ennek a támogató közegnek még egyszer a kapcsolódásokat.

A parlagfű húzó versenyünk végeztével pedig mindenki választhatott magának a sok sok felajánlott ajándék közül.

Kaptunk klassz dolgokat a :

Mindenkinek, de tényleg mindenkinek köszönjük a részvételt és az ajándékokat! Hatalmas segítség számunkra a Kék Erdőt övező közösség!