Összegyűjtöttem Neked 10 dolgot, ami a debreceni Kék Erdő Táborban fontos lesz neked a következő alkalommal, amikor beiratkozol hozzánk. Ezek mind az ezévi tábor nagy felismerései szülők és gyerekek részéről. Némelyik azért, mert nem hittetek nekünk, más pedig azért, mert mi se tudtuk.

  1. A hozz váltóruhát egészen pontosan úgy kell érteni, hogy hozz váltóruhát: alsógatyát, bugyit is! Nem pulcsira és hosszú nadrágra gondoltunk, hogy melegedjenek a gyerekek, hanem legalább 3 szett ruhára, amelyeket napközben át tudnak venni a gyerekek időjárásnak megfelelően. Tehát 3-4 alsó, rövidnadrág, póló. Esetleg törölköző fürdés után (átlag 2x fürdenek).
  2. Ne hozd be a táborba a kedvenc ruhádat, az újat, a drágát. Csak olyan ruhát, táskát, játékozz hozz be, amit nem sajnáltok beáldozni a játék hevében.
  3. Aki beáll sarazni, sáros lesz.szenzoros
  4. Kell a sapka, napvédő, kulacs. A gyerekeknek inni kell, és védenünk kell őket a naptól. Mi kint töltjük a táboridő legnagyobb részét a szabadban, a természetben. Sokat segít, ha hozod a saját sapiját, kulacsát. Könnyebben elfogadja.
  5. Rengeteg eszközt használunk el, sokminden fogyóeszköz, szívesen elfogadunk festéket, papírt, ecsetet, színeseket, vásznakat, fehér lepedőket, nem fogunk megsértődni, nem kell ezen aggódni. Mindent összeadunk, ami a gyerekeknek élményt biztosít.
  6. Tiszteletben tartjuk a gyereked jogait, így nyilatkozhatsz arról, hogy fotózzuk vagy se. A regisztrációs lap ezért (IS) fontos.
  7. Ételallergiák miatt speciális étrendet is tudunk tartani. Ehhez kell a segítséged! Mindenképpen jelezd külön, hogy mire figyeljünk. 5 napig felváltunk Téged, megoldjuk az étkeztetést, bármilyen kacifántos is az!
  8. A gyereked nem akar hazamenni. Ez mindennapos a tanulókörben is. Érkezz picit hamarabb, iszunk egy teát vagy kávét, készülj úgy, hogy beszélgetni is legyen időd picit, hogy jó hangulatban menjetek haza.
  9. Ha a gyermekednek szüksége van asszisztensre vagy fejlesztésre, korrepetálásra, jelezd és meg tudjuk oldani azt is.
  10. Barátságok szövődhetnek. Már egészen piciknél is. Engedd meg a gyermekednek, hogy újra találkozhasson a táboros barátokkal. Minket is megkérhetsz, hogy táboros after-partykat, élménynapokat tartsunk – akár egész évben.

Ha van bármilyen kérdésed, kérésed, álmod, vágyad vagy bármi, amiben mi a rendelkezésedre állhatunk, kérlek, jelezd nekünk!

kekerdoalapitvany@gmail.com

Üdvözlettel:

Mariann

ui.: ide gyűjtök néhány élményfotót, kattints!

A Kék Erdő Táborokba itt tudsz jelentkezni! KATT!