Tündérek a Kék Erdőben [Ebook]

3.990 Ft

A Tündérek a Kék Erdőben könyv második kiadását vásárolhatod meg online könyv (ebook) formátumban. Vásárlást követően emailben kapod meg a letöltési linket. Válaszd ki a számodra megfelelő formátumot (epub, mobi, pdf) és merülj el a tündérek csodálatos világában.
Ez a könyv összefoglalója mindannak a tudásnak, amelyre ráépítettük a Kék Erdő foglalkozásait. Elvek, amelyek ha érvényesülnek a gyereknevelés, az oktatás során, jóságos eredményt hoznak az életünkbe.

Leírás

Tündérek a Kék Erdőben [Ebook]

“Ebben a könyvben a Kék Erdő azt az ideális helyet szimbolizálja, ahol minden úgy működik, hogy az mindenkinek a legjobb. A tündérek azoknak az erőknek a jelképei, amelyekkörbefonják a gyógyító lelket. Ilyen erő a feltétel nélküli szeretet vagy az elvárások nélküli elfogadás.” (Hornyák Mariann)

Miben segít és kiknek szól ez a könyv?

A Tündérek a Kék Erdőben könyv első kiadása 2021-ben készült az AKE pályázati támogatásával, ez az online könyv (ebook) a második kiadása a könyvnek. A Tündérek a Kék Erdőben című könyv összefoglalója mindannak a tudásnak, amelyre ráépítettük a Kék Erdő foglalkozásait. Elvek, amelyek ha érvényesülnek a gyereknevelés, az oktatás során, jóságos eredményt hoznak az életünkbe.

A könyv elsősorban szülőknek szól, akiknek a gyermeke ovis, vagy iskolás és szenzoros feldolgozási zavarral él.

“Nekem nagyon jól esett végigolvasni, sok dologban megerősített, meg szimplán csak jó érzés tudni, hogy nem vagyok ufo a hozzáállásommal (bár sokaknak ugye mégis), habár még rengeteget kell tanulnom, hogy működjön ez a módszertan). Azt hiszem, hogy azoknak az útkeresőknek lesz nagy barátja, akik már ráébredtek arra, hogy bizony itt változni kell, ha változást akarunk, de hát ezt le is írod. :)” (Eszter, olvasónk)

Letöltési információk: a vásárlást követően kapsz egy emailt – arra a címre, mellyel regisztáltál a vásárlás során – melyből különböző formátumokban (pdf, mobi, epub) le tudod tölteni a Tündérek a Kékerdőben című ebookot. Kellemes olvasást kíván a Kék Erdő Csapata!

Amennyiben segítségre van szükséged a letöltéssel, vásárlással kapcsolatban keresd Zsuzsit az info@sensorylife.hu email címen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérek a Kék Erdőben [Ebook]” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…