Bemutatkozás

Bemutatkozás – Kék Erdő Alapítvány

Szeretettel köszöntelek az Alapítványunk honlapján.

A Kék Erdő Alapítványt 2017 kora nyarán hívtam életre, miután Debrecenbe költöztem. Nem tudtam elsétálni a probléma mellett, amikor felismertem, hogy a Szenzoros Feldolgozási Zavarral élő gyermekek, illetve a nem értelmi sérült, de magatartás zavaros kicsik nem kapnak kellő támogatást. Valójában úgy érzem, hogy minden rászoruló felé nyújthatnánk többet. Valójában mindenhol lehetne fejlődni, többet segíteni. Én azért választottam egészen konkrétan az SPD problémakörét, mert ebben vagyok érintett. Ebben élek minden nap. És sokan vagyunk így: szakemberek, pedagógusok, szülők és a gyerekek. Úgy látom, senki nem kap elég segítséget ahhoz, hogy a hétköznapi, iskolai, nevelési, fejlesztési kihívásokkal megküzdjön.

A Kék Erdő Alapítvány több felületen is meg kíván jelenni, virtuálisan és személyesen is szeretnénk programokat, projekteket hozni, amelyek megkönnyítik a rászoruló családok mindennapjait, és hozzásegítik a gyermekeket a fejlődéshez.

A menüt böngészve minden programunk megtalálható. Könnyen elérhetőek vagyunk online, bármikor fogadunk üzeneteket, szívesen veszünk minden felajánlást és ötletet.

Szeretettel fordulunk minden családhoz, és igyekszünk országosan elérhető szolgáltatásokat is kialakítani.

Első projektünk, az “Első kertem – ovis tankert” továbbfejlesztve a “Szenzoroskert” már emelt ágyásokkal várja a palántázni vágyó ovisokat és iskolásokat. A kertben épülő szenzoros játszórész pedig nagyon jó móka és kiváló fejlesztő minden gyermeknek képességektől vagy idegrendszeri fejlettségtől függetlenül.

Ez a kertünk Debrecen mellett található meg, ovisoknak, iskolásoknak, magántanuló csoportoknak, az intézményen / tanulókörön keresztül szervezett csoportos foglalkozásként látogatható. Illetve a családi napokat, szenzoros foglalkozásokat is ide szervezzük. Valamint a táboraink is itt valósulnak meg.

Bejelentkezéseket ovis csoportoktól, általános iskoláktól és magántanuló csoportoktól is tudunk fogadni, de egyénileg is látogatható a Szenzoroskert.

Ha tetszik a munkánk, szeretnél csatlakozni, kérlek kövess minket, oszd meg az oldalainkat, bejegyzéseinket!

Lépj velünk kapcsolatba!

Várunk önkéntesnek is, és alapvetően minden új ötletre nyitottak vagyunk.

Üdvözlettel:

Hornyák Mariann

Alapító

Székhely:

4079 Debrecen

Vércse utca 12.

Számlavezető bankunk: CIB Bank

A kedvezményezett: Kék Erdő Alapítvány

A számlaszám: 10702064-70420546-51100005