SensoryLife

.

A SensoryLife egy szakemberkereső weboldal, egy tudástár és egy közösség egyben! És Ti indítottátok el!

2021. nyár végén volt egy adománygyűjtő kampányunk. Nem kis fába vágtuk a fejszénkent és lassan életre kel a víziónk. Nagyköveteinknek és adományozóinknak hála, összegyűjtöttünk több, mint fél millió forintot a SensoryLife projektünkre.

Hálásak vagyunk Nektek! A víziónk egy applikáció volt, de ahhoz nem gyűjtöttünk eleget. Nagyon sok céggel egyeztettünk, árajánlatokat kértünk, önkéntesek láttak el minket a tanácsaikkal, hogy akkor hogyan tovább. Végül úgy döntöttünk, hogy – az összegyűlt összegünk figyelembe vételével – egy weboldalt hozunk létre, amelyik összegyűjti az összes olyan fontos információt és szakembert, ami ahhoz kell, hogy a szenzorosság témájában el tudjon bárki igazodni.

A Szenzoros gyerekek szüleink segítő csoportja a legnagyobb szenzorosságban érintett közösség ma Magyarországon. Az elmúlt néhány évben a duplájára nőtt a csoport. Jelenleg több, mint 9000 tagja van és a jelentkezők száma napról napra nő. A SensoryLife projektünk ennek a csoportnak a hatására jött létre.

A SensoryLife oldalon lehetőséget biztosítunk a szakembereknek, hogy megjelenjenek, ezzel segítve az érintetteket a könnyebb kereshetőség érdekében. Az Életmód rovatunkban minden olyan fontos információt átadunk, ami segít a szenzoros barát környezet és étkezés kialakításában. A Tudástár leképezi mindazt a tudást és tapasztalatot, amit összegyűjtöttünk és folyamatosan fejlesztünk a Kék Erdőben. Nem utolsó sorban pedig életrehívjuk a SensoryClubot is, ami egy igazán izgalmas része lesz a SensoryLifenak.

Kövessétek figyelemmel az oldal megszületését és fejlődését!

Ha csatlakoznál szakemberként, akkor jelentkezz az alábbi űrlapon. Kattints ide!

www.sensorylife.hu

Ha kérdésed van, írj nekünk: sensorylife@kekerdo.hu