Szenzoros karácsony – webinárium

A gyomrom egy apró kis görcs. Már az is idegesít, ha bárki velem egy helyiségben lélegzik. Csak legyen kész minden. Már megint csak nyígatni bírja a másikat, miért nem lehet veszekedés nélkül feldíszíteni egy nyomorult fát?! Ez meg most komolyan le bírt ülni? Én meg gürizek, mint egy hülye. Ez meg pihenget. Hát nem látja, hogy a gyerek mindjárt kiborul, én meg még sehol se vagyok?

Talán ez túlzás. Vagy mégsem annyira? (Szenzoros) Karácsony. A gyerek pörög, óránként kiborul. Te pedig a hajadat téped, mert csak egy békés ünnepre vágysz, amikor mindenki leül az asztalhoz, és egyszer végre normálisan elfogyaszt közösen egy ünnepi ebédet. 

Veszekedés, hangoskodás, rohangálás nélkül.

De a gyerek kiborul, az apja káromkodik, a tesója ordít, te pedig kocsisként csapkodsz a lovak közé. “The shit hits the fan.” Ahogy az egyszerű angol szólás tartja. A szar belecsapódik a ventillátorba. Sok családban pont ilyen egy karácsony.

Annyira akarjuk, hogy az egész az utolsó pillanatra csúcsosodik ki. És robban.

A 1,5 órás webinar december 14-én, csütörtökön este 20:00 órától, online zoom felületen lesz. Ott beszélünk arról, mit tehetsz, hogy lehessen egy értelmes karácsonyod.

Nyilván te is tudod, hogy ha mindig csak ugyanúgy csinálod, mint eddig, akkor semmi változás nem lesz. Akkor minden ugyanilyen marad. Ha akarsz változtatni, akkor hallgasd meg a webinart. Másfél óra tömény segítség és ötletáradat a szenzoros karácsony témakörében.

És azt is meg fogod érteni, hogy miért érdemes másképp csinálnod. 

Csatlakozz Hornyák Mariannhoz, aki személyesen, élőben vezeti a webinart december 14-én, csütörtökön este. A hozzáférési linket december 14-én kapod meg emailben.

Ha kérdésed vagy technikai nehézséged lenne, akkor írj nekünk itt: Kapcsolat.

  • Date : 2023.12.14.
  • Time : 20:00 - 21:30 (UTC+0)
  • Reg. Deadline : 2023.12.13. 23:00
  • Venue : online

Purchase Ticket

Szenzoros karácsony webinar (95 seats remaining)
3.990 Ft
0 Ft
0.00
0 Ft

Related Events