Reziliencia alapjai – interaktív webinarium

Egy félrecsúszott családi dinamika megkeseríti mindenki életét, és a hétköznapk egy hullámvasúthoz hasonlíthatnak egy idő után. A Kék Erdő Alapítvány 6. szülinapja alkalmából meghívunk a webinár sorozatunkra. Minden nap hozunk neked egy webinárt, ami egy online beszélgetős, feladatmegoldós, gondolkodós, előadós program két órában. Könnyen tudod követni, akár a gyerekek is melletted lehetnek. Ha szeretnél hozzászólni, arra is lesz lehetőséged. A webinárok témája: apa szerep, reziliencia és időgazdálkodás atipikus gyerekek mellett.

A családi együttműködéshez adunk egy kapaszkodót. Ha már fogalmad sincs, mit lehetne még megpróbálni, akkor várunk szeretettel a reziliencia webináron. Ezzel a rövid gondolatébresztővel azonnal kapsz egy működő eszközt a kezedbe, amivel elkerülheted a kiégést.

Hozz magaddal papírt, ceruzát, hogy tudj jegyzetelni. A webinar 2 óra online, zoom felületen. Egy webinar ára 3990 forint, és bármennyi webinárra eljöhetsz, ha szeretnél egy kis erőt meríteni a nyári szünet előtt. Tárazz be bátran, mi szeretettel támogatunk!

Helga és Mariann

A webinarium bejelentkezési linkjét a kezdés előtt 1 órával kapod meg emailben.

  • Date : 2023.06.12.
  • Time : 10:30 - 12:30 (UTC+0)
  • Reg. Deadline : 2023.06.12.

Purchase Ticket