Karácsony két lépésben – workshop

Te már tudod, hogy nem csinálhatod úgy, ahogy eddig. Ahogyan eddig hozzáálltál a gyerekhez, a karácsonyhoz, a családhoz, az oda vezetett, ahol most vagy.

Nem biztos, hogy ez egy rossz hely. Esélyes, hogy eddig is mindent jól csináltál. De a helyzet folyamatosan változik, a gyermeked fejlődik, így az eszköztáradat is állandóan bővítgetned, fejlesztened kell. 

Egy szenzoros gyerekkel minden program, minden családi esemény másképp alakul, mint ahogyan azt egy tipikus gyermekkel elképzelnénk. Minden gyermek más, és ez pont azt jelenti, hogy minden gyermek annyira más, hogy a sajátodnak kell a szakértőjévé válj.

A Kék Erdő Alapítvány kuratóriumának elnöke, Hornyák Mariann élőben, online felületen (zoom) tartja ezt a 4 órás programot, amelyhez december 17-én, vasárnap reggel 9-kor tudsz csatlakozni.

Egy olyan workshopot tervezett neked Mariann, amiben úgy jutsz el önmagadhoz, hogy közben mégis a gyermekeddel és a családoddal foglalkozhatsz. 

Egy kis öngondoskodás, egy kis tervezés, gyöngédség és elfogadás. És a Marianntól megszokott tabu feszegető kérdések, erősen megfogalmazott gondolatok, és a biztonságot adó jövőkép. 

A workshopon saját magaddal fogsz foglalkozni, Te leszel a saját sztorid sztárja, ha úgy tetszik. Majd foglalkozol azzal, hogyan támogasd a gyermekedet, és hogyan fordítsd partnerré, támogató védőhálóvá a családtagjaidat karácsonykor is.

Mariann képzett tréner, és több, mint 7 éve vezeti a Kék Erdő közösségét. Több könyve is megjelent már a szülői tapasztalatait összefoglalandó. Sok száz óra tanítás, workshop és tréningvezetés van már a tarsolyában rengeteg ötlettel, kérdéssel és eszközzel. 

Szeretettel hozza el neked ezeknek a 4 órába sűríthető esszenciáját.

A workshop linkjét az esemény előtt 1 nappal kapod meg emailben.

  • Date : 2023.12.17.
  • Time : 09:00 - 13:00 (UTC+0)
  • Reg. Deadline : 2023.12.16. 12:00
  • Venue : online

Purchase Ticket

Karácsony workshop (15 seats remaining)
18.000 Ft
0 Ft
0.00
0 Ft

Related Events