Együttműködés a családdal

Min múlik az, hogy a család együttműködik-e velünk vagy sem? Szerencsés az, akinél az együttműködés alap?

A szerencse egy olyan tényező az életünkben, amit hajlamosak vagyunk magunkon kívülre helyezni és azt gondolni, hogy másnak könnyebb. Csináld meg a saját szerencsédet.

Ha szeretnél megtanulni egy olyan módszert, amit gyakorolva nem csak a gyermekeddel tudsz együttműködést gyakorolni, hanem a tágabb családdal is és a pedagógusokkal, akkor ez a workshop neked szól. A workshopon azt a módszertant és jógyakorlatokat mutatjuk be, ami kizárja azt a lehetőséget, hogy a szerencsén múljon az együttműködés.

Tudd, hogy ez nem instant megoldást ad, hanem egy olyan módszert, amit újra és újra elő tudsz venni és amikor valami szétcsúszik, akkor a lépésein keresztül újra ki tudjátok alakítani az együttműködést. A gyerekkel, a pároddal, a nagyszülőkkel és akár a pedagógusokkal is.

Papír, ceruza, Internet kapcsolat (mikrofon és kamera) mindösszesen az, amire szükséged lesz a workshopon.

A Kék Erdő trénerei és tanácsadói készítették el neked ezt a workshop tematikát. Minden képzésünket a résztvevők igényeihez, elvárásaihoz és kérdéseihez igazítjuk, így nem tudjuk előre megjósolni, hogy mikor milyen témákat fogunk érinteni. Amire számíthatsz: – közös, nagy csoportos megbeszélések mellett párban vagy kisebb csoportban is fogsz dolgozni a ZOOM felületén – mindenképpen tartunk szünetet, ha a csoport igényli, általában félidőnél – papírra és ceruzára, színesekre szükség lesz, mert fogunk rajzolni, írni. A workshop nem kiképző tábor, lehet enni, inni, mozogni, egészen addig, amíg tudsz figyelni, és interaktívan együttdolgozni.

Kérlek, hogy úgy készülj, hogy a kamerát és a mikrofont rugalmasan tudd kezelni. Ha ezzel kapcsolatban technikai gondod merülne fel a számítógépeden, nyugodtan jelentkezz be a mobilodon. Ha ez sem működik, kérlek, írj nekünk!

A workshop előtt 1 nappal kapod meg emailben a bejelentkezési linket a zoomhoz.

Ha kérdésed van vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy írj a workshop@kekerdo.hu email címre.

Minimum 4 fő jelentkezése esetén fog megvalósulni a workshop.

  • Date : 2023.10.18.
  • Time : 09:00 - 13:00 (UTC+0)
  • Reg. Deadline : 2023.10.17. 00:00
  • Venue : online

Registration Deadline Expired!!

Related Events