ÁSZF

Üdvözlünk Téged a kekerdo.hu weboldalon! Köszönjük, hogy itt vagy!

Általános Szerződési Feltételek

A kötelezően feltüntetendő adataink:

Az alapítvány elnöke: Dr. Dudás Annamária

Az alapítvány megnevezése: Kék Erdő Alapítvány

Székhely: 4079 Debrecen, Vércse utca 12.

Adószám: 18907294-1-09

E-mail cím: kekerdoalapitvany@gmail.com

Telefonszám: +36202354218

Weboldal: www.kekerdo.hu

Azzal, hogy meglátogattad a weboldalunkat, vagy leendő adományozóként érkeztél, az oldalunkra való kattintással elfogadod és tudomásul veszed, hogy a weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. 

A weboldalunkon található összes tartalom, kép, szöveg, szövegrészlet, cikk saját szellemi termékünk, így amennyiben tovább szeretnéd vinni hírét, jelöld meg minden esetben annak a forrását, a kekerdo.hu weboldalát. Vendég cikkeink minden esetben a szerző engedélyével kerül feltüntetésre.

Tudomásul veszed, hogy a kekerdo.hu/adománybolt weboldalunkon található tartalmak és megrendelhető, letölthető anyagaink tematikája, tartalma, videó anyagai, oktató anyagaink szerzői jogvédelem alatt állnak. Amennyiben az oktató és egyéb anyagot nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen írott módon, illetve szóban előadáson és egyéb online felületen a szerző – Kék Erdő Alapítvány –  írásos engedélye hiányában bizonyíthatóan észleljük, az 1999. Évi LXXV. törvény, valamint a 2012. Évi C. törvény 385.§ alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül 150.000,- HUF/nap/kép/videó/mondat összegben.

Vásárlás az adományboltban

A vásárlónak lehetősége van az adománybolt termékei közül, vagy azon kívüli aktuális termékek (pl.: tanfolyamok, bérletek) közül választani és vásárolni.

Az adományboltban elköltött minden összeg a Kék Erdő Alapítvány számára befolyó adományként lesz regisztrálva.

 

Vásárlás menete az adomány webshopban

Az Adománybolt menüre kattintva válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket majd kattints a tovább gombra. 

A kiválasztott terméknél állítsd be az adományod összegét és kattints a kosárba teszem gombra.

Ezen a ponton eldöntheted, hogy tovább vásárolsz vagy a kosár tartalmához szeretnél eljutni.

Ha befejezted a vásárlást, kattints a Tovább a pénztárhoz gombra.

A pénztárnál megadhatod az adataidat vagy névtelen adományozóként is regisztrálhatsz.

Válaszd ki a fizetési módot és véglegesítsd a megrendelést. 

A fizetés módja 

Ingyenesen letölthető anyagainknál csak az email címed kötelező megadni. Amennyiben vásárolni szeretnél azt a PayLike alkalmazás teszi lehetősvé, ahol a bankkártyás vásárlás feltételei teljesülnek. A megvásárolt terméket email-en keresztül küldjük ki.

Adatvédelem

A kekerdo.hu weboldalán kezdeményezett feliratkozás, illetve megrendelés egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelentik. Azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az alapítvány adatbázisába való felvételhez, illetve az elektronikus levelek fogadásához.

A Kék Erdő Alapítvány a feliratkozáskor, megrendeléskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. Törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. Törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás bármikor megszüntethető.

GDPR

 

Tájékoztatlak, hogy a Kék Erdő Alapítvány az ügyfelei részére a szamlazz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az így kibocsátott számlákat digitális (.pdf) formátumban, e-mail útján kapod meg. Csak abban az esetben küldünk számlát, ha hiánytalanul kitöltötted az ide vonatkozó adatokat.

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogviták rendezéséhez.

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.